![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() Kaydolma Tarihi: 11 Ekim 2020
Mesajlar: 7,225
Konular: 4406
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
|
![]() Caprese Ekmek Üstü Tarifi Malzemeler: 6 dilim ekmek 2 diş sarımsak, soyulmuş 12 dilim mozzarella peyniri Taze fesleğen yaprağı 1 su bardağı çeri domates, ikiye bölünmüş 3 yemek kaşığı zeytinyağı 3 yemek kaşığı balzamik sirke Tuz ve karabiber ![]() Yapımı Ekmek dilimlerini kızartın ve her dilim ekmeğin bir tarafını sarımsakla ovalayın. Her bir tost parçasının üzerine 1-2 parça mozzarella peyniri koyun, ardından biraz domates ve 1-2 fesleğen yaprağı ekleyin. İstediğiniz kadar zeytinyağı, balzamik sır ve tuz ve karabiber gezdirin. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İçeriği Sosyalleştir |
Etiketler |
caprese, ekmek, tarifi, Üstü |
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk) | |
Seçenekler | |
Görüntüleme stilleri | |
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ekmek Üstü Pizza Tarifi | Cats ❁ | Kahvaltılıklar - Aperatifler | 0 | 21 Mayıs 2021 21:08 |
Fırında Yumurtalı ve Füme Etli Ekmek Üstü | Cats ❁ | Kahvaltılıklar - Aperatifler | 0 | 21 Mayıs 2021 21:02 |
Peynirli Ekmek Tarifi | Cats ❁ | Hamur İşleri | 0 | 21 Mayıs 2021 09:47 |
Evde Somun Ekmek Tarifi | Seyrüsefa | Hamur İşleri | 0 | 14 Ağustos 2020 04:07 |
Klasik Ekmek Yapımı Tarifi | Seyrüsefa | Hamur İşleri | 0 | 14 Ağustos 2020 04:03 |
Forum | Yasal Uyarı | Künye |
Yazılım: vBulletin® 3.8.5 Yazılımın telif hakkı sahibi: Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd. |
ForumSahane, yer sağlayıcı bir forum sitesidir. İnternet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ve bu yayınlar yoluyla işlenen suçlarla mücadele edilmesi hakkındaki 5651 sayılı kanunun, yer sağlayıcılar hakkındaki yükümlülükleri düzenlediği beşinci maddesi uyarınca; yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Dolayısıyla her katılımcımız yaptığı paylaşımlardan, kendi yazdığı yorumdan sorumludur. |
|